Bitcoin (BTC) på forsiden af ​​Financial Times

Den nuværende Bitcoin-prisrally fortsætter med at tjene forsideinteresse fra de almindelige medier.

Bitcoin (BTC) på forsiden af ​​Financial Times

Verdens førende kryptokurrency, Bitcoin, har været i rampelyset af alle de rigtige grunde i nyere tid.
Bitcoin (BTC) har i løbet af de sidste par måneder registreret en massiv prisrally, hvilket ansporer den langt over sin tidligere all-time-high (ATH) pris. Kryptoen den 3. januar 2021 fejrede 12 år siden dens ikoniske genese-blok. Interessant nok opnåede Bitcoin en ny ATH på $ 34.800 samme dag.

Den Financial Times , en internationalt anerkendt virksomhed avis endvidere, figurerede King Crypto på forsiden. Funktionen handlede hovedsageligt om Bitcoins stigning til $ 30.000. Især har BTCs nuværende prisrally været centrum for tiltrækning i nyere tid.

Mere bæredygtig prisstigning

I 2017, under BTCs første bemærkelsesværdige bull run, afviste mange analytikere prisrallyet som en boble. Sådanne stemmer sagde, at tyren i 2017 ikke var bæredygtig. Det samme kan ikke siges om den nuværende BTC-prisrally. Mainstream-medier, som i vid udstrækning har været i spidsen for at kritisere kryptorummet, har svært ved at forblive skeptiske. BTCs aktuelle prisrally, der vises på forsiden af Financial Times, er også en klar indikation af dette.

Ifølge rapporter forventes Bitcoins prisrally at fortsætte. Joseph Young påpeger, at dette skyldes, at flere mennesker køber ind i kryptoen, og ingen sælger.

FOMO (frygt for at gå glip af) er også enormt hos små købere og detailinvestorer.

Institutionelle investorer i spidsen for BTC-prisrally

PwCs globale kryptoleder Henri Arslanian kaster mere lys over årsagen til BTCs nuværende prisrally . Interessant nok er BTC-prisrally tilskrevet den øgede interesse hos institutionelle købere. Blandt dem er MicroStrategy , MassMutual og Square , der har flyttet en stor del af deres midler til Bitcoin. Kryptoprisstigningen blev også ansporet af godkendelsen fra flere Wall Street-giganter som Paul Tudor Jones og Stanley Druckenmiller . Ifølge Arslanian har den nuværende BTC-pris ikke vist tegn på at bremse.

Forside-artiklen fra Financial Times dækkede flere vigtige detaljer om kryptoen og dens ikoniske stigning til $ 30.000.

Den pludselige interesse for almindelige medier i kryptorummet er ret overraskende. Sidste november hævdede Financial Times , at „Bitcoin ikke havde nogen grundlæggende værdi, og dens rally var rent drevet af spekulanter.“ Deres nylige artikel synes imidlertid at have en anden opfattelse.

Altcoin Buzz offentliggjorde for nylig en dybtgående artikel om, hvem der har hvor meget Bitcoin (BTC)?