Dharma DeFi Exchange lanserer direkte bankkjøp på Uniswap

Dharma-kryptovaluta-handelsplattformen har kunngjort at den vil muliggjøre bank- og fiatbetalinger for poletter på Uniswap etter at det andre styringsforslaget det kom, ble avvist.

Kunngjøringen uttalte at det ville tillate Dharma-brukere å kjøpe Uniswap-tokens direkte fra bankkontoen. Tilbudet var imidlertid veldig begrenset da det bare gjelder tretten amerikanske stater og har en grense på $ 25 000 per uke.

Børsen uttalte at førstegangsbrukere på Uniswap vil slite på grunn av den innviklede prosessen med å kjøpe ETH fra børser, venter på at kjøpet skal tømmes, overføre det til Metamask, og deretter håndtere gassgebyrer.

Dharma la til at dette var i slekt med å kjøpe Bitcoin Bank i 2011, ved at det “absolutt var mulig for teknisk kunnskapsrike på børser som Mt. Gox, men tidkrevende og skremmende for den gjennomsnittlige investoren. ”

Dette har i hovedsak komprimert opplevelsen for å investere i DeFi i tre trinn, akkurat som Coinbase gjorde i 2012. Brukere (begrensede steder) kan laste ned appen, koble bankkontoen og trykke for å kjøpe. Det nevnte ikke hvordan avgifter ville bli strukturert.

Dharma’s Second Rejection

Flyttet kommer i hælene på Dharmas siste styreforslag som blir nixed. For andre gang har Dharma prøvd å påvirke utfallet av styringsforslag på Uniswap DEX, og for andre gang har det blitt avvist og unnlatt å oppnå beslutningsdyktighet til tross for å ha kontrollert flertallet av stemmene.

Som rapportert av BeInCrypto, ville forslaget utvidet septembers enorme UNI token airdrop til proxy-brukere, spesielt Dharma-kunder. Flere medlemmer i samfunnet var fornøyd med utfallet ettersom en annen airdrop ville ha utvannet tokenforsyningen.

Dharma er en av få UNI-hvaler som kan dominere avstemningsprosessen, men akkurat som det første forslaget som ville gitt den enda mer makt, klarte det ikke å nå de 40 millioner stemmer som skulle bestås.

Uniswap Turns Two

I en relatert utvikling feiret Uniswap-grunnleggeren Hayden Adams nylig den desentraliserte børsens andre ‚bursdag‘ med en retweet av den opprinnelige lanseringsmeldingen som ble gjort 2. november 2018. I løpet av de siste to årene har DEX vokst til å være den største DeFi-protokollen i sektoren med en nåværende totalverdi låst på 2,74 milliarder dollar ifølge DeFi Pulse.

Den rekorden TVL har gitt Uniswap en markedsandel på i underkant av 25%, foran Maker som har en nåværende TVL på 2 milliarder dollar. Uniswaps innfødte UNI-token er nede på nesten 6% på dagen, og bytter hender for $ 2,13.