Profesjonell investor og CNBC-bidragsyter Jon Najarian snakker om Bitcoin

I et nylig intervju snakket tidligere NFL-spiller, profesjonell investor, analytiker i finansmarkedene og en CNBC-bidragsyter Jon Najarian om hvordan han investerer i crypto (og spesielt Bitcoin) for sin personlige portefølje.

I følge CNBC-biografen hans var Najarian linebacker for Chicago Bears , et av lagene i National Football League (NFL), som er en profesjonell amerikansk fotballliga bestående av 32 lag, før han ble en profesjonell handelsmann.

Som medlem av CBOE, NYSE, CME og CBOT, endte han opp med å jobbe for rundt 25 år som gulv trader

I 2005 grunnla sammen med broren Pete optionMONSTER, et nyhets- og utdanningsfirma for opsjoner, og tradeMONSTER, et meglerfirma på nettet. I 2016 ble TradeMonster solgt til E * Trade for 750 millioner dollar.

Han er også en av grunnleggerne av Najarian Advisors & Najarian Family Office, som „rådgiver eller handler for institusjonelle investorer og gir pengestyring for velstående investorer.“

I 2016 grunnla Jon og Pete Najarian Market Rebellion , som har som mål å utdanne den enkelte investor.

I et intervju med Anthony Pompliano (alias „Pomp“) – for episode # 329 av Pomp Podcast – snakket Najarian om Wall Street, så vel som krypto generelt, og Bitcoin spesielt.

Når det gjelder hvordan han investerer i krypto, sa han:

„På månedlig basis har jeg sannsynligvis mellom 5% og 10% i digitale eiendeler, og nesten det hele er Bitcoin. Litt Ethereum, men stort sett Bitcoin. Jeg har fått litt Litecoin, litt fantastisk, men egentlig Jeg handler om Bitcoin. Jeg er der fordi gutter som deg selv, gutter som Peter Briger på Fortress, virkelig fikk meg psyket om det …

„Jeg ble først involvert for rundt $ 300, skjønte at jeg ikke visste hva faen jeg gjorde, ikke engasjerte meg igjen før det var nærmere 1 700 dollar. Så jeg savnet utrolig mye av det, og jeg solgte ikke når den fikk over $ 18.000 eller $ 19.000. Jeg likviderte ikke. Jeg ville ha sett ut som et geni hvis jeg gjorde det. “

Najarian sier at Wall Street-spillere i hemmelighet øker sine Bitcoin Era beholdninger:

„Jeg tror mange av dem vil ønske å holde det stille når de kommer inn, fordi de vil kjøre det. Jeg mener ikke at de vil løpe med tanke på hvordan [Bitcoin] fungerer. Jeg mener at de ‚ Jeg skyver prisen for altfor fort.

„Så de samme karene som vet at du ikke vil at Goldman skal vite at du kjøper FireEye eller Uber eller Microsoft, fordi de vil kjøre det foran deg.

„De samme gutta sitter der og tenker at jeg virkelig liker dette skuespillet i Bitcoin her, men jeg skal ikke si mye om det før jeg har fått nok av dette, fordi vi begge vet at blokker av det skiller seg ut og så de må holde seg under radaren med disse ansamlingene. “

Najarian er trygg på den langsiktige fremtiden til Bitcoin:

„Jeg tror det fremdeles bare har fotfeste som er så stort sammenlignet med alt annet, sammenlignet med gull, sammenlignet med aksjer, sammenlignet med futures … Det har ikke skadet dollaren ennå, men til slutt det vi gjør kommer til å skade dollar, og det kommer til å skade barna mine.

„Det kommer til å gjøre vondt i årevis ut i fremtiden, all denne utskriften av ekstra kapital. Og det er det jeg elsker med digitale eiendeler som Bitcoin.“

Et eksempel på de store navnet Wall Street-aktørene som rolig har investert i Bitcoin er den amerikanske milliardær-forretningsmannen og hedgefondsjef Marc Lasry , som er medstifter, styreleder og administrerende direktør i Avenue Capital Group , samt co- eier av Milwaukee Bucks, et av de 30 lagene i National Basketball Association (NBA), som er en amerikansk profesjonell basketballliga for menn.

Lasry fortalte CNBC-showet „Squawk Box“ under et intervju 18. juli 2018 at han hadde investert „rundt 1%“ av sin personlige formue i Bitcoin.